Систем за автоматско управување   Autopilot™ Motor Drive System

Електричен, автоматизиран систем за автоматско управување, со лесна инсталација на машината, обезбедува високо прецизно управување на ниво на автопилот. Trimble® Autopilot™ Motor Drive, ги контролира тракторите и машините за берба без хидраулични компоненти до RTK точност. Без разлика на типот или брендот на вашето возило, системот Trimble Autopilot Motor Drive може брзо да се инсталира од едно возило до друго и да го управува вашето возило на линија за максимална прецизност.

Autopilot™ Motor Drive System

Клучни функции

  • Под-инч инерции на точност од NavController III
  • Бавна брзина и обратна операција
  • Ја елиминира потребата за AutoSenseTM или сензор за агол на управувачот
  • Изведба на авто-пилот без потреба за инсталирање на цревото или потреба од специјални алатки
  • Едноставна инсталација слична на системот EZ-Pilot
  • Лесен за пренос помеѓу возилата
  • Достапен за голем, проширен опсег на возила