Систем за автоматско управување   EZ-Pilot® Pro

Системот за навигација EZ-Pilot® Pro нуди насоки со висока прецизност за MFWD трактори, 4WD и комбајни. Дополнителна придобивка од системот EZ-Pilot Pro е тоа што возилата сега можат да се вклучи и во рикверц за да им се овозможи да се постават во следниот дел (максимум 15 секунди). Додавањето на оваа функција им овозможува на корисниците да имаат корист од решението со висока прецизност од веднаш стом уредот ќе се имплементира.

Ez Pilot Pro

Клучни функции

  • Висока точност по прифатлива цена
  • Возилата може да се вклучат во рикверц најмногу 15 секунди
  • Возилата остануваат вклучени додека се запрени
  • Намалениот хардвер го прави преносот помеѓу возилата уште побрз