Систем за автоматско управување со Autopilot™

Автоматизираниот систем за управување со Autopilot™ се инсталира директно во хидрауличниот систем и обезбедува управување со највисока прецизност на кој било тип на терен. Автоматизираниот систем за управување Trimble® Autopilot™ автоматски го управува вашето возило кон предвидената линија со максимална прецизност. Кога вашето возило е офлајн, аутопилотот му сигнализира да ја прилагоди својата позиција за да ја следи правилната патека, без разлика на шемата на теренот или типот на теренот, помага да се фокусирате на работата што е пред вас.

Автопилот

Клучни функции

  • Овозможува автоматско управување за вашето возило со повторливост од еден инч (2.5cm)
  • Директно се интегрира во хидрауликата на вашето возило за јасен пристап до контролата на кабината
  • Користи технологија за компензација на терен за висока прецизност на тежок терен
  • Идеален за најсложените апликации за одгледување на култури во ред
  • Се приклучува на многу возила подготвени за насоки, минимизирајќи ја потребата од дополнителна опрема
  • Пополнете ги теренските апликации брзо и прецизно
  • Намалете го заморот на операторот и зголемете ја безбедноста
  • Работете дење или ноќе и во услови на прашина или слаба видливост