NAV-900 навигациски приемник

Навигациски приемник NAV-900 е нашиот најнапреден GNSS приемник, иновативен и создаден за максимално време на работа и широк опсег на опции за прецизност од основна до висока прецизност. Дизајниран е да се монтира на покривот на повеќето земјоделски возила за да обезбеди позиционирање и управање, вклучително и автоматско управување.

NAV-900

Клучни функции

  • Широк опсег на сигнали за корекција вклучувајќи GPS, GLONASS, Galileo, Beidou и QZSS консталации
  • Вграден Bluetooth за поврзување на уредите
  • Поедноставено поставување со помалку компоненти
  • Компатабилен со навигаторите од серијата GFX за автоматско водење и прецизно полјоделство