GFX-350™  Навигатор

Најдобриот навигатор од компанијата Trimble Agriculture, базиран на Android оперативен систем, лесен за употреба и економски исплатлив. Воедно нуди извонредна функционалност, едноставна инсталација, овозможува автоматско управување и контрола на внесени материјали. Можност за Bluetooth и Wi-Fi конекција, како и ISOBUS компатибилност, може да го користите во секоја сезона и при опремување на сите машини од сите произведувачи.

GFX - 350

Клучни функции

 • Екран во боја, големина 17,8 cm (7 ″)
 • Android оперативен систем
 • Компатибилен со NAV-500 и NAV-900 контролери за навигација
 • ISOBUS контролер и универзален терминал
 • Контролирајте до 2 канали и 24 секции
 • Издржлив, отпорен на удари, прашина и влага, погоден за секојдневна употреба

Технички карактеристики

 • Екран со висока резолуција, осетлив на допир, дијагонална големина 17.8cm
 • Android оперативен систем
 • Издржува конструкција за секојдневно теренско користење
 • Подржува Trimble RTX корекциски сигнали
 • Компатибилен со NAV-500 и NAV-900
 • ISOBUS универзален терминал
 • Контролирање до 2 материјала и до 24 секции