TD63 PRO

Автоматски 3D контролен систем за булдожери за подобар квалитет и зголемена ефикасност при теренските операции за земјени работи и фино планирање.

Превземи брошура

HIGH ACCURACY AUTOMATIC CONTROL

TD63 Pro им нуди на операторите на булдожери сантиметарска точност преку целосно автоматизирана контрола, обезбедувајќи постојана прецизност на двете страни од врвот на ножот. Двојните GNSS антени и 100 Hz IMU сензори обезбедуваат прецизност во сите позиции на машината, додека интелигентната хидраулична контрола одржува прецизност и при променливи брзини. Високите перформанси на GNSS приемникот гарантира прецизно позиционирање на секоја положба на проектот, правејќи го TD63 Pro неопходна алатка за оптимизирање проектите за земјени работи.

EASY TO USE AND EFFICIENT

TD63 Pro вклучува user-friendly MCNAV софтвер за интуитивна функционалност. Android Екран на допир со големина од 10.1″ овозможува без напорно контролирање на сите операции. Опционален систем кој нуди префрлување меѓу 2D и 3D режими кој го прави дополнително флексибилен.

COMPATIBILITY ACROSS THE BOARD

Системот TD63 Pro е компатибилен со сите модели на булдожери опремени со хидраулични пилотни вентили. Понудува флексибилност во радио комуникација преку различни протоколи како TT450S, Transparent и Satel_3AS, овозможувајќи поврзување со фиксни или мобилни базни станици дополнително до GNSS RTK мрежи. Системот поддржува повеќе формати на калибрација со формат (.crd, .dc, .cal, .lok, .jxl, .loc) и формати на проекти со формат (.rodx, .dxf, .landxml). Со целосно покривање на констелацијата на GNSS вклучувајќи GPS, GLONASS, Galileo, Beidou и QZSS, осигурува оптимална перформанса на теренот.

SAFE AND RUGGED DESIGN

TD63 Pro е опремен со индустриски антени со метално куќиште, заштита од пречки и усогласеност со IP68 за оптимални перформанси. Сензорот IMU е сертифициран за IP67 и 50G за цврстина и отпорност на удари. Тешките кабли на системот се дизајнирани да издржат абење и да работат во широк опсег на температури. TD63 Pro е суштински избор за операторите со булдожери кои бараат ефикасно и сигурно решение за автоматска контрола за земјени операции.

Гео Инновус е официјален претставник на ценети светски брендови како што се CHCNAV и Trimble. Ви нудиме сеопфатна палета на производи кои опфаќаат три клучни индустрии: земјоделство, геодезија и градежништво.

Мени

Контакт

078 333 251
geoinnovus@gmail.com
Скопје, Влае