Патишта

Челични конструкции

Стамбени, деловни згради

Рудници

Тунели

Железници

Откријте го нашиот асортиман на решенија, прилагодени да ги задоволат вашите специфични потреби и отклучете нови можности на прецизност и ефикасност.

Гео Инновус е официјален претставник на ценети светски брендови како што се CHCNAV и Trimble. Ви нудиме сеопфатна палета на производи кои опфаќаат три клучни индустрии: земјоделство, геодезија и градежништво.

Мени

Контакт

078 333 251
geoinnovus@gmail.com
Скопје, Влае