Trimble C5

Практична и прецизна тотална станица со автоматски фокус

Преземи брошура

Практична и прецизна тотална станица со автоматски фокус

Trimble C5 е прецизна, робусна и сигурна тотална станица, лесна за ракување и носење, погодна за сите предизвикувачки геодетски задачи.

Клучни карактеристики:

Прецизен и брз автоматски фокус

1″, 2″, 3″ и 5″ точности

Опсег 800 m без призма / 5000 m со призма

Два екрани на допир во боја

L2P технологија за локација на уредот и заштита од кражба

Силена, лесена и практична

Тоа е првата Trimble тотална станица со автоматски фокус, исклучителна функција која автоматски фокусира на проценетата далечина и на тој начин ја забрзува работата, го намалува заморот на очите и носи исклучителна леснотија во работата – само нишај, мери и продолжи понатаму.

 

Достапни се аголни прецизности од 1″, 2″, 3″ и 5″, заедно со моќен далечина со опсег до 800 m без призма или 5000 m со една призма.

Trimble C5 има два екрани на допир во боја, идентични по големина и функционалност, кои го користат познатиот теренски софтвер Trimble Access™, богат со функционалност, неспоредлив на пазарот.

Посебно ќе ја истакнеме технологијата Trimble L2P дизајнирана за заштита од кражба, со која вашата инвестиција е целосно заштитена. (Оваа услуга е предмет на годишна претплата).

Можно е да се избере помеѓу ласер и оптички висок, освен моделот 1’’, кој се испорачува само со оптичка линија.

Две батерии обезбедуваат целодневна работа на терен, со можност за замена „при работа “. Ако не сте ги наполниле батериите, можете да извадите една за време на работата, да ја наполните и да ја вратите назад, без да ја прекинете работата и да изгубите време.

Тоталните станици Trimble C5 претставуваат идеален инструмент за прецизни мерења во сите услови. Тоа е вашиот нов партнер во секојдневната геодетска работа.

Гео Инновус е официјален претставник на ценети светски брендови како што се CHCNAV и Trimble. Ви нудиме сеопфатна палета на производи кои опфаќаат три клучни индустрии: земјоделство, геодезија и градежништво.

Мени

Контакт

078 333 251
geoinnovus@gmail.com
Скопје, Влае