CHCNAV LandStar 8

LandStar 8 – Лесен за употреба, збогатен со операции за геодетско мапирање.

Преземи брошура

LandStar 8

Лесен за употреба, збогатен со операции за геодетско мапирање.

USER-FRIENDLY OPERATION

Лесен за користење и изучување, со моќни функции

Едноставниот и интуитивен распоред на LandStar 8, со прегледни прозорци за мапи и остра графика, го олеснува премерот и мапирањето за сите корисници. Се прикажуваат само релевантни информации, а неискористените функции може да се сокријат за да се направи апликацијата уште поедноставна и поедноставна за ракување. Достапни се интегрирани видео упатства за да им помогнат на теренските оператори брзо да ја совладаат апликацијата. Неговиот модуларен дизајн обезбедува флексибилност, а неговиот богат сет на функции го прави Landstar 8 ефективно решение за исполнување на барањата на повеќето апликации.

START SURVEYING IN A FRACTION OF SECONDS

Поедноставен проект и менаџмент со координатен систем

Кога креирате проект, LandStar 8 го олеснува сетирањето на проектот, едноставно префрлање од еден на друг само преку скенирање на QR-код. Проектите може практично да се уредуваат и подредуваат по историја и карактеристики, што го прави лесен за навигација. LandStar 8, исто така, располага со опција за локална калибрација, специјално дизајнирана да биде некомплициран за корисници кои не се стручни.

ADVANCED DISPLAY OF BASE MAPS

Преглед на CAD мапа во реално време

Софтверот LandStar 8 одлично ги отвара и одчитува сите DWG и DXF карти преку нејзиниот MetaCad апликација. DXF-датотеките до 200 MB може да се отворат на рачните контролери CHCNAV за помалку од 10 секунди. Паметните функции на основната мапа вклучуваат „Quick Code“ за кодирање на функции со еден клик за автоматско креирање карактеристики на линијата за зголемување на продуктивноста на проектот. LandStar 8 поддржува отворање на надворешни референтни датотеки, автоматски ги препознава единиците за должина на CAD и овозможува уредување на базните CAD мапи директно на терен.

EXTENDED CLOUD CONNECTIVITY

Cloud конекција за подобрување на ефективноста и комуникацијата ‘’Терен-Канцеларија’’

LandStar 8 е заоснован на Cloud конекција, кој поддржува резервна копија на проекти, соработувачка работа, складирање податоци и многу други вредни карактеристики. Неговата функција со далечинска поддршка овозможува да комуницира со канцеларија за професионална техничка подршка во било кое време. Со функцијата „ “share code”, корисниците можат брзо да префрлаат проектни податоци помеѓу канцелариски компјутери и теренски контролери или помеѓу различни контролери на терен за дополнително да ја подобрат ефикасноста на работата.

Гео Инновус е официјален претставник на ценети светски брендови како што се CHCNAV и Trimble. Ви нудиме сеопфатна палета на производи кои опфаќаат три клучни индустрии: земјоделство, геодезија и градежништво.

Мени

Контакт

078 333 251
geoinnovus@gmail.com
Скопје, Влае