iBase GNSS

iBase е GNSS база на кој можете да се потпрете без оглед на вашата работна средина. Неговиот индустриски дизајн го исполнува строгиот стандард IP67 за заштита од навлегување вода и прашина. Нивото на заштита од удари IK08 дополнително го продолжува животниот век на приемникот iBase GNSS, овозможувајќи му да издржи случајни паѓања од висина на статив на тврда земја.

Превземи брошура

iBase GNSS

интегрирана, цврста и сигурна GNSS базна станица за оптимално лесно користење

THE CONCEPT OF GNSS RTK STATION REDEFINED

Започнете ги вашите проекти веднаш

Базата iBase GNSS е се-во-едно RTK GNSS станица. Нема повеќе кабли или надворешни батерии. Нема потреба да земате многу додатоци, што резултира со полесно ракување. Едноставноста на процесот на поставување ја подобрува работната ефикасност најмалку 3 пати во споредба со конвенционалните надворешни радио решенија. Покрај едноставната GNSS станица, iBase вклучува и 4G модем за пренос на GNSS корекции преку TCP/IP сервер.

LOWER CONSUMPTION, LONGER AUTONOMY, BROADER COVERAG

Зголемени перформанси со 50% помала потрошувачка на енергија

iBase GNSS електронскиот дизајн значително ги намалува потребите за енергија без да ги жртвува перформансите на UHF модемот. Нејзините две отстранливи батерии со голем капацитет обезбедуваат непрекинато работење до 12 часа кога се емитуваат RTK корекции со излезна моќност од 5 вати. Со UHF сигналот може да помине до 25 km во оптимални услови и до 5 km под предизвикувачки услови како што се шумски и приградски области.

BEST GNSS SIGNAL TRACKING IN ITS CLASS

GNSS со 1408 канали и напредно емитување на разни конекциски сигнали

Најсовремената GNSS технологија со 1408 канали кој ги користи сите констелации GPS, GLONASS, Galileo и BeiDou. iBase GNSS интегрира врвна технологија на GNSS антена и алгоритми за ублажување на повеќе патеки за да се осигура дека најквалитетните GNSS корекции се пренесуваат до GNSS ровери.

INDUSTRIAL GRADE DESIGN

Сигурна концепција за непречена работа

iBase е GNSS база на кој можете да се потпрете без оглед на вашата работна средина. Неговиот индустриски дизајн го исполнува строгиот стандард IP67 за заштита од навлегување вода и прашина. Нивото на заштита од удари IK08 дополнително го продолжува животниот век на приемникот iBase GNSS, овозможувајќи му да издржи случајни паѓања од висина на статив на тврда земја.

Гео Инновус е официјален претставник на ценети светски брендови како што се CHCNAV и Trimble. Ви нудиме сеопфатна палета на производи кои опфаќаат три клучни индустрии: земјоделство, геодезија и градежништво.

Мени

Контакт

078 333 251
geoinnovus@gmail.com
Скопје, Влае