Trimble S9

Роботизирана тотална станица за најпрецизни мерења и сложени инженерски проекти

Најдобрата роботизирана тотална станица Trimble дизајнирана за високопрецизни мерења и сложени инженерски проекти.

Без разлика дали вашиот проект вклучува мониторинг, тунели, брани или други високо специјализирани апликации, Trimble S9 е целосна станица за вас. Ги комбинира најдобрите технологии Trimble, високата прецизност и напредните инженерски карактеристики. Добивате  извонреден систем за изведба за најсложените задачи.

Специјално е прилагоден за мониторинг со можност за целосно автоматско набљудување, обработка на податоци и алармирање во случај на проблеми.

Клучни карактеристики:

Аголна точност 0,5″ или 1″ (две верзии на инструменти)

Избор на далечина Trimble DR Plus или DR HP EDB за оптимална брзина, прецизност и доверливост

Изборни технологии Trimble VISION и SureScan

Locate2Protect веб-услуги за заштита од кражба и следење на инструментите во реално време

Комплетно теренско решение за брзо мерење и обработка на податоци

Софтвер Trimble 4D Control за мониторинг во реално време.

Гео Инновус е официјален претставник на ценети светски брендови како што се CHCNAV и Trimble. Ви нудиме сеопфатна палета на производи кои опфаќаат три клучни индустрии: земјоделство, геодезија и градежништво.

Мени

Контакт

078 333 251
geoinnovus@gmail.com
Скопје, Влае