Trimble DiNi

Trimble® DiNi® е дигитален нивелир со дигитален сензор за мерење на висината, направен за секоја инженерска работа каде што е потребно брзо и високопрецизно одредување на височините. Користете го Trimble DiNi за различни примени како што се прецизно нивелирање на рамен и стрмен терен, нивелање на надолжни и попречни профили, нивелманско пратење на слегнувања и за нивелирање на нивелманска мрежа.

Брошура

Дигитален нивелир за најпрецизни геодетски задачи

Trimble® DiNi® е дигитален нивелир со дигитален сензор за мерење на висината, направен за секоја инженерска работа каде што е потребно брзо и високопрецизно одредување на височините. Користете го Trimble DiNi за различни примени како што се прецизно нивелирање на рамен и стрмен терен, нивелање на надолжни и попречни профили, нивелманско пратење на слегнувања и за нивелирање на нивелманска мрежа.

Карактеристики

 • Добијте точни податок за висината 60% побрзо отколку со автоматско израмнување
 • Ги елиминира грешките при мерењето на операторот со автоматско дигитално читање
 • Едноставен пренос на податоци во канцеларија
 • Мерења на растојание од само 30 см

Незамисливо големи можности на теренот

 • Направен за поддршка на секаков вид на работа
 • Отпорен на вода и прашина со стандард IP55
 • Траење на батеријата 3 дена
 • Зачувување податоци на USB флеш меморија

Лесен за учење и едноставен за користење

 • Го намалува бројот на потребни станици за 20%
 • Го олеснува израмнувањето во услови на слаба осветленост
 • Обезбедува поголема точност

Trimble прецизност и квалитетен податок

 • Поддржано во рамката на Trimble портфолиото за интегрирано геодетско истражување
 • Докажаната Carl Zeiss оптика која обезбедува најголема можна точност и прецизност

Гео Инновус е официјален претставник на ценети светски брендови како што се CHCNAV и Trimble. Ви нудиме сеопфатна палета на производи кои опфаќаат три клучни индустрии: земјоделство, геодезија и градежништво.

Мени

Контакт

078 333 251
geoinnovus@gmail.com
Скопје, Влае