TX63

TX63 е системот за управување на багер, со интегрирана висока точност со двојни GNSS, IMU сензори и EX-Tech механички модел алгоритам за да обезбеди насоки во реално време за точно позиционирање на корпата, елиминирајќи го рачното вложување и зголемувајќи ја оперативната ефикасност.

Преземи брошура

HIGH ACCURACY

Dual GNSS + IMU and EX-Tech model algorithm 

TX63 системот за управување на багерот,  има двојни GNSS и високофреквентни IMU сензори со висока прецизност, заедно со EX-Tech модел алгоритмот, нуди прецизност подобра од ±3 cm, обезбедувајќи постојана точност на двете страни на врвот на корпата. Дополнително, алгоритамот за динамички модел на EX-Tech гарантира оптимална точност на корпата на сите позиции, а ресиверот со високи перформанси обезбедува високопрецизно позиционирање во сите услови на терен.  Системот има избор за 2D/3D режим што го прави флексибилен за различни потреби при ископ.

EXCELLENT COMPATIBILITY

Effortless Integration without Additional Labor

Системот за водење на багерот TX63 е разновидно решение погодно за сите модели на багери, нудејќи поддршка за функционалноста на корпата за навалување и компатибилност со различни радио протоколи. Има опционално внесување на потребни координатни системи во зависност од проектот и задачите. Системот нуди поврзување со базни станици и ги подржува сите GNSS констелации, како и опција за брзо 3D проектно решение на терен.

OPTIMIZED GUIDANCE INTERFACE

More Realistic Guidance Screen

Системот TX 63 за управување на багер, нуди нај реалистичен екран за управување, обезбедувајќи целосно синхронизиран механички приказ, приказ на моделот и податоци за ископ и насип. Со четири различни погледи приспособени на различни работни места и работни практики, системот гарантира дека операторите ги имаат потребните информации на дофат на рака. Екранот со широк екран од 10,1 инчи овозможува пристап на прв поглед до клучните информации, зголемувајќи ја ефикасноста и продуктивноста на работното место.

SAFE AND RUGGED DESIGN

Ensure durability in harsh environments

Системот TX63 за управување на багерот има робусни компоненти како што се IP68 и 50 G отпорен на удари IMU сензор, индустриска антена со рејтинг IP68 и цврсти кабли дизајнирани за отпорност на абење, обезбедувајќи сигурни перформанси во тешки услови.

Гео Инновус е официјален претставник на ценети светски брендови како што се CHCNAV и Trimble. Ви нудиме сеопфатна палета на производи кои опфаќаат три клучни индустрии: земјоделство, геодезија и градежништво.

Мени

Контакт

078 333 251
geoinnovus@gmail.com
Скопје, Влае