CHCNAV i83

Паметниот приемник i83 GNSS обезбедува сантиметарска прецизност за секунд и одржува сигурна фиксна RTK точност дури и во вообичаено предизвикувачки средини. Нејзината функција за брз почеток ве поттикнува и работата може да започне во рок од 30 секунди по вклучувањето на ресиверот, што го прави прибирањето на податоци побрзо од кога било додека се движите од место до место. Трета генерација на GNSS приемник ја зголемува ефикасноста на следењето на сателитски сигнали GNSS до 30% и обезбедува прецизно позиционирање според степенот на истражување при користење на GPS сигнали, Glonass, BeiDou, Galileo и QZSS. Интегрираната технологија iStar обезбедува оптимално GNSS RTK мерење.

Преземи брошура

SKU: i83 IMU-RTK GNSS Categories: ,

Паметен и разновиден IMU-RTK GNSS приемник за уште поинтуитивно геодетско истражување.

Паметниот приемник i83 GNSS обезбедува сантиметарска прецизност за секунд и одржува сигурна фиксна RTK точност дури и во вообичаено предизвикувачки средини. Нејзината функција за брз почеток ве поттикнува и работата може да започне во рок од 30 секунди по вклучувањето на ресиверот, што го прави прибирањето на податоци побрзо од кога било додека се движите од место до место. Трета генерација на GNSS приемник ја зголемува ефикасноста на следењето на сателитски сигнали GNSS до 30% и обезбедува прецизно позиционирање според степенот на истражување при користење на GPS сигнали, Glonass, BeiDou, Galileo и QZSS. Интегрираната технологија iStar обезбедува оптимално GNSS RTK мерење.

Гео Инновус е официјален претставник на ценети светски брендови како што се CHCNAV и Trimble. Ви нудиме сеопфатна палета на производи кои опфаќаат три клучни индустрии: земјоделство, геодезија и градежништво.

Мени

Контакт

078 333 251
geoinnovus@gmail.com
Скопје, Влае