CHCNAV i73+

Интегрираната напредна GNSS технологија со 1408 канали која ги прати сите констелации GPS, Glonass, Galileo и BeiDou, особено и најновиот сигнал BeiDou III, и обезбедува стабилен квалитет на податоците во секое време. i73+ ги проширува можностите на геодетските задачи и ја зголемува геодетската ефикасност.

Преземи брошура

CHCNAV i73+ IMU RTK GNSS
Compact GNSS base station and rover for maximum flexibility

 

BEST-IN-CLASS SIGNAL TRACKING
Full GNSS with 1408 channels advanced tracking

Интегрираната напредна GNSS технологија со 1408 канали која ги прати сите констелации GPS, Glonass, Galileo и BeiDou, особено и најновиот сигнал BeiDou III, и обезбедува стабилен квалитет на податоците во секое време. i73+ ги проширува можностите на геодетските задачи и ја зголемува геодетската ефикасност.

PORTABLE INTERNAL UHF BASE+ROVER
Integrated Tx/Rx UHF modem in a compact design

i73+ располага со вграден радио-модул компатибилен со главните радио протоколи, што го прави совршен избор за пренослива вградена UHF база и Rover пакет.
i73+ е високопродуктивен со NTRIP конекција во комбинација со рачен контролер или таблет и е поврзан на GNSS RTK мрежа преку теренскиот софтвер CHCNAV LandStar.

THE POWER OF GNSS+IMU RTK TECHNOLOGY
Survey anywhere with its built-in interference-free IMU

Дури и во комплексно електромагнетно опкружување, i73+ го иницијализира својот IMU за 3 секунди, без потреба од повторна повторна иницијализација. Обезбедува прецизност од 3 cm до навалување на столбот од 30 степени, зголемувајќи ја ефикасноста на мерењето за 20% и распределбата за 30%.

THE ULTIMATE POCKET GNSS IMU RECEIVER
Extremely rugged to cope with challenging environments

i73+ ви нуди ултра компактен дизајн изграден од магнезиум легура што го прави еден од најлесните приемници во својата класа, со тежина од само 0,73kg, вклучувајќи ја и батеријата.
i73+ е за 40% полесен од традиционалните GNSS приемници, што го прави поудобен за носење, користење и ракување без замор.

Гео Инновус е официјален претставник на ценети светски брендови како што се CHCNAV и Trimble. Ви нудиме сеопфатна палета на производи кои опфаќаат три клучни индустрии: земјоделство, геодезија и градежништво.

Мени

Контакт

078 333 251
geoinnovus@gmail.com
Скопје, Влае