Trimble S7

Супериорна роботизирана тотална станица со интегрирана камера и 3D скенер

Роботизираната тоталната станица Trimble S7 ги комбинира функциите на скенирање, фотографирање и геодетско премерување во еден инструмент. Сега е доволно да имате само еден уред за сите видови мерења и собирање податоци на терен. Мерете прецизно, креирајте 3D модели, снимајте сеопфатна документација за фотографии на работното место, облаци за точки, користејќи Trimbe S7, теренскиот софтвер Trimble Access™ и софтверот за пост-обработка на канцеларијата на Trimble Business Center.

Клучни карактеристики:

Геодетски премер, фотографии и 3D скенирање во едно моќно решение

Напредна технологија Trimble VISION за видео роботска контрола, фото документација на проекти и фотограметриски мерења

Далечина Trimble DR Plus со долг дострел и супериорна прецизност

Locate2Protect веб-услуги за заштита од кражба и следење инструменти во реално време

Комплетно решение за терен-канцеларија за брзо мерење и обработка на податоци

Лесна интеграција со Trimble V10 Imaging Rover и GNSS приемници за интегриран геодетски систем

Гео Инновус е официјален претставник на ценети светски брендови како што се CHCNAV и Trimble. Ви нудиме сеопфатна палета на производи кои опфаќаат три клучни индустрии: земјоделство, геодезија и градежништво.

Мени

Контакт

078 333 251
geoinnovus@gmail.com
Скопје, Влае