Trimble R580

Trimble R580 е професионално решение за геопросторни проекти кои бараат висока точност и доверливост.

ТЕХНИЧКИ СПЕЦИФИКАЦИИ:

 • Trimble ProPoint
 • Trimble xFill
 • Trimble Maxwell 7 технологија со 336 GNSS канали
 • Trimble EVEREST Plus технологија за отфрлање сигнали со повеќе патеки
 • вградена прецизна антена:

GPS: L1C, L1 C/A, L2E (L2P), L2C, L5

ГЛОНАСС: L1C/A, L1P, L2C/A, L2P, L3

Галилео: E1, E5A, E5B, E5AItBOC

BeiDou: B1, B2, B1C, B2A, B2B

QZSS: L1 C/A, L1C, L2C, L5

IRNSS: L5

SBAS: L1 C/A (EGNOS/MSAS GAGAN/SDCM), L1 C/A, L5 (WAAS)

L-бенд: Trimble RTX

 • Bluetooth: 2,4 GHz
 • Wi-Fi: пристапна точка и режим на клиент
 • точност на статиката: 3mm+0,5ppm RMS хоризонтално
 • статичка точност: 5mm+0,5ppm RMS вертикално
 • мрежна кинематика точност: 10mm+0,5ppm RMS хоризонтално
 • мрежна кинематика точност: 20mm+0,5ppm RMS вертикално
 • 48 MB внатрешна меморија за складирање
 • вграден ресивер за Trimbe RTX диференцијална корекција
 • вграден радио приемник UHF од 450 MHz (Овозможи радио опција)
 • Li-Ion батерија за 5 часа работа во режим на ровер
 • димензии: 14 cm x 11,4 cm
 • тежина: 1,08 kg
 • IP65
 • гарантен рок: 12 месеци со можност за продолжување до 5 години

 

Гео Инновус е официјален претставник на ценети светски брендови како што се CHCNAV и Trimble. Ви нудиме сеопфатна палета на производи кои опфаќаат три клучни индустрии: земјоделство, геодезија и градежништво.

Мени

Контакт

078 333 251
geoinnovus@gmail.com
Скопје, Влае