TG63

Високо прецизно 3D автоматско регулирање на ниво за грејдери со двоен ГНСС+INS систем за позиционирање.

Превземи брошура

+/- 2 CM GRADING ACCURACY

High-dynamic positioning with Dual GNSS+INS.

CHCNAV GR-Tech технологијата комбинира двојно GNSS позиционирање со инерцијална навигација за да се обезбеди висока прецизност на сечилото од грејдерот со точност до ±2 cm, без оглед на местоположбата на машината. Multy-band GNSS сензорот поддржува повеќе извори на корекции, вклучително и RTK, NTRIP и UHF базна станица, за да одговараат на вашите работни услови. Дополнително, модулот за вентили има брз одговор, со повеќекратни приклучоци за ослободување на притисокот, што ја прилагодува положбата на сечилото на грејдерот за да ја одржи точност и ефикасноста при работа; ова осигурува дека барањата за прецизност за фини земјените операции се исполнети во секое време, а се преместува само точното количество земја или друг материјал.

 

ROBUST DESIGN AND PROVEN RELIABILITY

Extended durability in construction environments

Индустрискиот дизајн на TG63 е изграден за да ја издржи суровата средина што се очекува на градилиштата. Прашината и водоотпорните компоненти, цврстиот екран на допир со висок отсјај и издржливиот модул на вентилот со висока реакција обезбедуваат брза и сигурна работа во текот на целата година. Системот TG63 нуди повеќе од робусна и солидна GNSS технологија, системот за контрола на грејдерот TG63 им помага на нашите клиенти да ги завршат своите проекти на најтешките локации со помалку машини со тоа што ќе донесе значителни придобивки во продуктивноста, прецизноста и брзината на земјените работи, што придонесува до побрзо враќање на инвестицијата.

 

FAST & EASY-TO-USE SOFTWARE

Intuitive GradeNav software for a quick learning curve

Софтверот GradeNav работи на индустриски дисплеј во боја од 10,1″ со оптимална читливост на сите градежни објекти. Поддржува стандардни AutoCAD DXF, проекни дадотеки, вклучувајќи 3D модели, наклони, TIN мрежи и карактеристики на патот, за ефикасно управување со сите предизвикувачки операции. Интуитивниот софтвер GradeNav го подобрува искуството на машинските оператори, дури и оние со мало или никакво искуство, на секој можен начин за брзо, прецизно и полесно завршување на проектите

 

SAFE OPERATION IN ALL SITUATIONS

Full control is always at the hands

 

Бидејќи безбедноста на работното место е примарна, операторите можат брзо да го вклучат и исклучат режимот за автоматска контрола на сечилата на грејдерот, со користење на прекинувачите обезбедени и монтирани во кабината. Дополнително, режимот за рачна контрола им овозможува на операторите да ја преземат контролата врз сечилото директно во итен случај.

Гео Инновус е официјален претставник на ценети светски брендови како што се CHCNAV и Trimble. Ви нудиме сеопфатна палета на производи кои опфаќаат три клучни индустрии: земјоделство, геодезија и градежништво.

Мени

Контакт

078 333 251
geoinnovus@gmail.com
Скопје, Влае