Добредојдовте во

Гео Инновус

Вашата главна дестинација за услуги од областа на инженерската геодезија, консалтинг и дистрибуција на прецизни навигациски системи

Гео Инновус е официјален претставник на ценети светски брендови како што се CHCNAV и Trimble. Ви нудиме сеопфатна палета на производи кои опфаќаат три клучни индустрии: земјоделство, геодезија и градежништво.

Откријте го нашиот асортиман на решенија, прилагодени да ги задоволат вашите специфични потреби и отклучете нови можности на прецизност и ефикасност. Контактирајте не уште денес и добијте иновативно решение кое ќе ги унапреди вашите проекти и ќе ви отвори нови хоризонти.