Trimble R780

Исклучително точен GNSS приемник проектиран за работа во најсложени работни услови.

Клучни особини

 • Приемник прилагодлив за вашите потреби, надградлив според вашите потреби.
 • Достапен со конфигурација за база и ровер, само ровер или само база.
 • Trimble Inertal Platform™ (TIP™) технологија за компензација на терен при геодетско мерење или обележување
 • Trimble ProPoint™ GNSS систем за позиционирање со подобрена точност и продуктивност во предизвикувачки услови на GNSS.
 • Trimble Maxwell™ 7 GNSS ASIC.
 • 9 GB внатрешна меморија.
 • Trimble xFill® технологија за непрекината работа во случај на прекин на приемот на корекција.
 • Поддржува Trimble CenterPoint®RTX корекции од сателит/IP за RTK ниво точност низ целиот свет.
 • Спектар анализатор за решавање на GNSS пречки.
 • Способност против лажни сигнали.
 • Поддржува Trimble Internet Base Station Service (IBSS) за пренос на RTK корекции користејќи Trimble Acces 2023.10 или понова верзија.
 • Trimble EVEREST Plus™ систем за отфрлање на повеќекратни рефлексии
 • Ултра робустен дизајн од воена класа, IP68 спецификација.
 • Оптимизиран со теренски софтвер Trimble Access™.
 • Гарантен рок од 12 месеци со можност за продолжување до 5 години

Гео Инновус е официјален претставник на ценети светски брендови како што се CHCNAV и Trimble. Ви нудиме сеопфатна палета на производи кои опфаќаат три клучни индустрии: земјоделство, геодезија и градежништво.

Мени

Контакт

078 333 251
geoinnovus@gmail.com
Скопје, Влае