CTS-112R4

Економска тотална станица, практична за сите геодетски работи.

Преземи брошура

SKU: CTS-112R4 тотална станица Categories: ,

TOTAL STATION USE MADE EASY

Најдобар индустриски дизајн во класата со двоен екран и вграден ласерски висок

Двострани тастатури се со осветлени копчињата што придонесуваат за минимизирање на грешките и оптимално гледање и практичност под какви било услови на околината. Вградениот ласерски висок овозможува брзо поставување на инструментот во сите услови на осветлување.

HIGH EDM PERFORMANCES

Опсег на мерење без призма до 1000 m

CTS-112R4 е една од најбрзите тотални станици во својата класа, со брзина на мерење на растојание од 0,3 секунди. Опсегот без призма е до 1000 m, а мерењето на растојанието со една призма е до 5000 m.

EXTENDED MEMORY CAPACITY

Меморија до 30.000 точки во интерна меморија

Додавањето на надворешна SD-картичка до 32 GB ќе го зголеми рекордниот капацитет на 245.760.000 точки.

INTUITIVE ONBOARD SOFTWARE

Зголемете ја продуктивноста на сите геодетски задачи и градежни проекти

CTS-112R4 е практична, лесна за употреба, солидна тотална станица со разновидни напредни теренски софтверски апли

Гео Инновус е официјален претставник на ценети светски брендови како што се CHCNAV и Trimble. Ви нудиме сеопфатна палета на производи кои опфаќаат три клучни индустрии: земјоделство, геодезија и градежништво.

Мени

Контакт

078 333 251
geoinnovus@gmail.com
Скопје, Влае