Main Header

Телефон

078 333 251

Е-пошта

geoinnovus@gmail.com

Локација

Скопје, Влае
[xs_social_share]

Гео Инновус е официјален претставник на ценети светски брендови како што се CHCNAV и Trimble. Ви нудиме сеопфатна палета на производи кои опфаќаат три клучни индустрии: земјоделство, геодезија и градежништво.

Мени

Контакт

078 333 251
geoinnovus@gmail.com
Скопје, Влае