CHCNAV i73+

Share with Friends

Description

CHCNAV i73+ IMU RTK GNSS Compact GNSS base station and rover for maximum flexibility   BEST-IN-CLASS SIGNAL TRACKING Full GNSS with 1408 channels advanced tracking Интегрираната напредна GNSS технологија со 1408 канали која ги прати сите констелации GPS, Glonass, Galileo и BeiDou, особено и најновиот сигнал BeiDou III, и обезбедува стабилен квалитет на податоците во секое време. i73+ ги проширува можностите на геодетските задачи и ја зголемува геодетската ефикасност. PORTABLE INTERNAL UHF BASE+ROVER Integrated Tx/Rx UHF modem in a compact design i73+ располага со вграден радио-модул компатибилен со главните радио протоколи, што го прави совршен избор за пренослива вградена UHF база и Rover пакет. i73+ е високопродуктивен со NTRIP конекција во комбинација со рачен контролер или таблет и е поврзан на GNSS RTK мрежа преку теренскиот софтвер CHCNAV LandStar. THE POWER OF GNSS+IMU RTK TECHNOLOGY Survey anywhere with its built-in interference-free IMU Дури и во комплексно електромагнетно опкружување, i73+ го иницијализира својот IMU за 3 секунди, без потреба од повторна повторна иницијализација. Обезбедува прецизност од 3 cm до навалување на столбот од 30 степени, зголемувајќи ја ефикасноста на мерењето за 20% и распределбата за 30%. THE ULTIMATE POCKET GNSS IMU RECEIVER Extremely rugged to cope with challenging environments i73+ ви нуди ултра компактен дизајн изграден од магнезиум легура што го прави еден од најлесните приемници во својата класа, со тежина од само 0,73kg, вклучувајќи ја и батеријата. i73+ е за 40% полесен од традиционалните GNSS приемници, што го прави поудобен за носење, користење и ракување без замор.

2 reviews for Grapes (Dummy Review (only for previews))

  1. Kevin Martin

    It has survived not only five centuries, but also the leap into electronic typesetting unchanged. It was popularised in the sheets containing lorem ipsum is simply free text. sint occaecat cupidatat non proident sunt in culpa qui officia deserunt mollit anim id est laborum. Vivaus sed delly molestie sapien.

  2. Kevin Martin

    It has survived not only five centuries, but also the leap into electronic typesetting unchanged. It was popularised in the sheets containing lorem ipsum is simply free text. sint occaecat cupidatat non proident sunt in culpa qui officia deserunt mollit anim id est laborum. Vivaus sed delly molestie sapien.

Add a review

1 2 3 4 5

Гео Инновус е официјален претставник на ценети светски брендови како што се CHCNAV и Trimble. Ви нудиме сеопфатна палета на производи кои опфаќаат три клучни индустрии: земјоделство, геодезија и градежништво.

Мени

Контакт

078 333 251
geoinnovus@gmail.com
Скопје, Влае